Chcete zdravě hubnout?
s námi to zvládnete!

jídelníček na míru

Jedinečně sestavený týdenní jídelníček „na míru“ právě pro Vás. Získáte přesný rozpis spolu s vysvětlením: kdy, co a kolik jíst vč. přehledného zpracování s rozpisem jednotlivých dnů. Každý den bude zohledňovat Vaše specifické potřeby živin (dle věku, pohlaví, metabolismu, zdravotního stavu, fyzické aktivity...).

Výživová analýza

Zhodnocení Vaší zdravotně-výživové anamnézy a záznamů jídla tzv. podrobný rozbor jídelníčku. Resp. analýzou zjistíme, co Vám ve stravě chybí a co naopak přebývá vč. posouzení zdravotních rizik. Následně pak navrhneme vhodná doporučení tzv. výživový plán.

Dlouhodobé poradenství

Cenově zvýhodněné balíčky služeb ve formně kurzů s délkou trvání 1 měsíc až půl roku. Budete pravidelně pod odborným dohledem. Vše probereme krok za krokem a celý režim společně uzpůsobíme přímo pro Vás. V rámci kurzu získáte výživovou analýzu s plánem i variantní jídelníček. Kurz je možno abslvovat i "na dálku" formou
i-poradenství.

Bodystat
a diagnostika

Bodystat je neprofesionálnější analyzátor, který změří kolik máte v těle tuku, zjistí jaká je hydratace organismu a kolik máte svalů a kostí. Vypočte hodnotu bazálního metabolismu a metabolickou potřebu při zvoleném stupni fyzické aktivity (tedy kolik „spálíte“). Navíc zdarma vyšetření lékařem.

Top